Novost 07.08.2017

Bezina, Rendulić i Šijan treniraju s Medvjedima

U dogovoru s klubom trojica bivših Medveščakovaca dio svojih predsezonskih priprema odradit će u Zagrebu po Medveščakovom programu.

Goran Bezina, Borna Rendulić te Ivan Šijan priključili su se treninzima Medveščaka na zagrebačkom Velesajmu. Tercet hrvatskih igrača dio je Medveščakovog trening kampa iako niti jedan od njih nema potpisan ugovor s klubom za iduću sezonu. Naime, u dogovoru s klubom trojica ex-Medveščakovaca odradit će dio svojih priprema upravo u Zagrebu po pripremnom programu Medvjeda.

Rendulić, prvi hrvatski hokejaš koji je zaigrao u NHL ligi s Medvjedima će provesti ovaj tjedan dok ne pronađe novi klupski angažman. Borna je karijeru započeo u Medveščaku, a dio tima bio je i u sezoni 2010/11 kada je za klub odigrao 12 utakmica u EBEL-u.

Rođeni Splićanin Goran Bezina se protekle sezone skrasio u dresu Medvjeda odigravši u KHL-u 56 dvoboja uz četiri postignuta pogotka i 11 asistencija. Većinu karijere Bezina je proveo u švicarskom Geneve-Servetteu gdje je došao i do statusa kapetana.

Ivan Šijan ima najduži staž igranja u Medveščaku gdje je proveo osam sezona prije no što je 2014. godine prešao u ljubljansku Olimpiju. Nakon Slovenije, karijeru je posljednje dvije sezone gradio u Švedskoj, Norveškoj i Danskoj.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti