Novost 01.12.2017

Bijeli pakovi dobrote

S prvim danom prosinca u prodaju kreću bijeli pakovi dobrote za male junake Klinike za dječje bolesti Zagreb, Odjel onkologije

Bijeli pakovi posljednji su u nizu pakova dobrote u velikoj tromjesečnoj humanitarnoj akciji koju su zagrebački Medvjedi pokrenuli na inicijativu navijača Medveščaka i dobrotvora Pave Šukana iz klupske navijačke skupine Sektor Bavaria iz Munchena. Prodajom ružičastih pakova dobrote u listopadu, plavih u studenom i završno prigodnih, bijelih u prosincu, Medveščak je sa svojim navijačima prikupljao sredstva za tehničko opremanje dječjeg odjelu zagrebačke Klinike za tumore koji djeluje kao izmještena jedinica Klaićeve dječje bolnice.

Donacije navijača i partnera Kluba prikupljene od prodaje pakova usmjerit će se za opremanje dječjih soba televizorima i dlanovnicima, kako bi najmlađima barem malo olakšali dane u bolnici, omogućili im da jednostavnije prate nastavu, da mogu učiti ali i da se zabave.

Bijeli pakovi dobrote prodavat će se kroz cijeli prosinac na domaćim utakmicama Medveščaka, a minimalna donacija je 100 kuna. Pakovi se mogu naručiti i putem emaila na info@medvescak.com.

Predaja prvog dijela donacije za dječji odjel zagrebačke Klinike za tumore bit će organizirana ususret blagdanu Sv. Nikole narednog tjedna u Zagrebu.

Nabavite svoj bijeli pak dobrote i podržite akciju za male ali velike junake i Klaićeve! 

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti