Novost 22.12.2017

Boks ili hokej?

Tomislav Zanoški sinoć je utakmicu svoje momčadi pratio s tribina, u društvu britanskog boksačkog prvaka Charlie Williamsa...

Zbog fizičkog obračuna izvan leda Tom Zanoški odrađuje disciplinsku kaznu neigranja pet utakmica EBEL prvenstva. Utakmicu svoje momčadi sinoć je vidno nezadovoljan zbog kazne i neigranja pratio s tribinama u društvu slavnog boksača Charlie Williams. Zanimljivo, baš u trenutku dok Zanoški "služi kaznu" utakmicu je pratio upravo u društvu profesionalnog boksača. Slučajnost ili ---?

                                 Williams i Zanoški na tribina Ledene dvorane

Charlie Williams profesionalni je boksač iz Velike Britanije, nositelj titule u lakoj boksačkoj kategoriji. U Zagreb je došao jer je čuo "...jako puno o najboljem Adventskom sajmu u Europi..." koji ga "...nije nimalo razočarao, dapače sve je onako kako sam zamišljao, još čarobnije".

Kao veliki ljubitelj hokeja Williams je čuo sve najbolje o Medvjedima i odlučio kako ne smije popustiti medveščakovu domaću utakmicu dok je u Zagrebu. "Veliki sam ljubitelj hokeja na ledu. Imam rodbinu u Sjevernoj Americi i veliki sam ljubitelj Boston Bruinsa i razmišljao sam kako moram posjetiti lokalni hokej klub i podržati i ove medvjede u Zagrebu!", objasnio je Williams.

Bio je oduševljen igrom i atmosferom u Ledenoj, unatoč tome što su Medvjedi upisali poraz: "Igra je brza i zabavna, bio je i nekih šakačkih obračuna na ledu, a i ne možete nikako ostati hladnokrvi na atmosferu s tribina, navijanje i bubnjanje".

 

                             Williams i Zanoški komentiraju utakmicu u Kreator TV studiju

O Tomislavu Zanoškom, "najbržoj šaki Medveščaka", imao je samo riječi hvale: "Odličan momak, odličan domaćin, imamo puno zajedničkog, ne samo u boksačkom smislu, hahahaha... Puno mi je pričao o Klubu, gradu, a posebno o navijačima. Primjetio sam kako mu ljudi prilaze i razgovaraju s njim. Ne razumijem hrvatski, ali mogu zaključiti kako je on velika faca ovdje! Ja sam posjetio utakmicu njegoce momčadi, sad je vrijeme da on dođe na moj meč...".

Foto: MDVPRess/I.Soban, Pixsell; MDVPRess/Twitter

 

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti