Najava 11.10.2017

Stiže nam treće izdanje MEDVEŠČAK TV Magazina

Kreator TV u četvrtak prikazuje treće izdanje televizijskog Medveščak Magazina…

Nakon vrlo uspješna dva izdanja pred nama je i treći televizijski Medveščak Magazin u produkciji Kreator TV-a. Premijerno prikazivanje trećeg dijela najavljeno je za četvrtak 12.10.2017. u 18.00 sati na KREATOR Tv-u.

U najnovijem izdanju Medveščak Magazina navijači zagrebačkih Medvjeda i gledatelji Kreator TV-a moći će pogledati kako je izgledao trening izazov koji su Medveščakovci odradili pod trenerskom palicom Marka  Čačića, fitness trenera poznatog po specifičnom načinu treniranja s elastičnim gumama te izvještaje s utakmica protiv Salzburga, KAC-a, Linza i Villacha. Uz analizu rezultata, igre i statistika te trenutnog poretka na ljestvici EBEL prvenstva uz komentare i izjave trenera Cameron igrača Koskirante, Avianija, Netika, novopridošlog Mahboda i MacIntyrea koji je sinoć odigrao svoju posljednju utakmicu u dresu Medvjeda, na rasporedu Magazina je i intervju s Harrijem Tikkanenon.

Repriziranje magazina najavljeno je za četvrtak 12.10. u 23.00 sata, petak 13.10 u 12.00 i 20.00 sati, u subotu 14.10. u 16.00 sati i nedjelju 15.10. u 13.30 sati.

Treće izdanje Medveščak Magazina bit će uskoro dostupno i na KREATOR TV YouTube kanalu. A u iščekivanju najnovijeg izdanja Magazina pogledajte prethodna izdanja:

MEDVEŠČAK MAGAZIN #1

 

MEDVEŠČAK MAGAZIN #2

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti