Najava 08.11.2017

Uz petu poziciju i peti MEDVEŠČAK TV Magazin

Sažeci, reakcije, intervjui i mnogo toga u novom MEDVEŠČAK Magazinu na Kreator TV-u …

U novom, petom izdanju Medveščak Magazina u produkciji Kreator TV-a pronađite pregršt zanimljivosti iz života i sportskih pustolovina zagrebačkih Medvjeda. Između ostalog Medveščakova televizijska donosi sažetke utakmica s prvoplasiranim bečkim Capitalsima, Morskim psima gladnih pobjede i bodova iz Innsbrucka, češkim Orlovima iz Znojma, opasnim Crnim krilima iz Linza i lukavim Lisicama iz Bolzana uz reakcije igrača i trenera, rezultate ostalih utakmica prvenstva, tablicu lige, statističku analizu nakon prvog dijela sezone te intervjue i razgovore s trenerom Cameronom, dvostrukim strijelcima iz posljednje domaće utakmice Tomom Zanoškim i Tylerom Morleyom te s novom zvijezdom zagrebačkog Brloga, vratarom Kevin Poulinom.

Sve to možete pogledati u petom Medveščak TV Magazinu kojeg KREATOR TV premijerno prikazuje u četvrtak 09. studenog u 18 sati.

Repriziranje magazina najavljeno je za četvrtak 09.11. u 23:20h, petak 10.11. u 12:00 i 20:00h, subotu 11.11.u 16:00h, nedjelja 12.11. u 13:30 i ponedjeljak 13.11. u 21:30.


A dok čekate novo izdanje Medveščak magazina pogledajte njegovo prethodno izdanje: 

Uživajte u Medveščak Magazinu.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti