Najava 03.11.2017

Veliko srce malih vatrogasaca iz Novaka

Članovi DVD Novaki ovog će vikenda na svom štandu u Domu sportova prodavati svoje rukotvorine za DVD Podstrana i akciju pošumljavanja...

Na inicijativu DVD Novaki ove će nedjelje na domaćoj utakmici Medvjeda biti postavljen promotivni štand na kojem će biti izložene rukotvorine kreativne likovne radionice - vatrogasni suvenir od filca punjeni cvijetom lavande - koje su izradili mještani svih dobnih skupina Novaka Petrovskih. Prihod od prodaje brižno izrađenih rukotvorina -  bit će doniran za akciju  za pomoć članovima DVD-a Podstrana te za akciju Pošumimo Hrvatsku Zajedno. U prodaji će biti samo 100 ručno i brižno izrađenih suvenira po simboličnoj cijeni od 20 kuna.

Podsjetimo se kako je Medveščak početkom ove sezone pokrenuo veliku nacionalnu akciju Pošumimo Hrvatsku zajedno u sklopu koje u suradnji s Hrvatskim šumama prikuplja donacije sadnica za pošumljavanje opožarenih područja Splita i okolice. Do sada je zahvaljujući sezonskim pretplatnicima i HOK Osiguranju prikupljeno 1326 sadnica, a brojka raste sa svakom domaćom utakmicom.

Članovi DVD Novaki odlučili su se prodružiti ovoj velikoj nacionalnoj akciji ponudivši svoje rukotvorine na dobrotvornu prodaju. Rukotvorine će u pauzama prodavati podmladak  DVD-a Novaki koji su i sudjelovali u izradi suvenira, dok će u trećinama glasno navijati za hokejaše Medveščaka u nedjeljnoj utakmici protiv Bolzana (5.11., 17.30h).

DVD Novaki ove godine je obilježio 90 godina neprekidnog humanog rada u Novakima, gradu Jastrebarsko i široj okolici. Svojim radom i djelovanjem vatrogasci DVD-a Novaki sudjelovali su na intervencijama gašenja požara i poplava, kako u našem naselju, tako i u okolici, ali i na dislokacijama u Dalmaciji. DVD Novaki je pokretač svih akcija i događanja u svome selu. Okuplja djecu i mladež sela Novaki, te tako stvara pomdladak, nove vatrogasce za svoju zajednicu. Podmladak aktivno sudjeluje i u svim aktivnostima DVD-a, od natjecanja pa do drugih aktivnosti kojima potiču i pomažu rad DVD-a.


Pridružite nam se, čuvajmo našu Hrvatsku!

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti