Novost 13.03.2017

Medvjedi osvojili turnir

Međunarodni turnir 'Zeleni pak 2017' održan je prošlog vikenda na klizalištu Velesajam

Šestero sudionika, momčadi iz Slovenije, Srbije i Hrvatske natjecalo se proteklog vikenda na klizalištu Velesajam na tradicionalnom, osmom međunarodno turniru 'Zeleni pak' kome je cilj naglasiti važnost bavljenja sportom na pravi način, bez ilegalnih sredstava te o opasnostima do kojih dolazi njihovom zloupotrebom.

Turnir je u petak otvorila utakmica Mladosti i Medveščaka koja je završila bez pogodaka (0:0). Prva utakmica drugog dana pripala je ponovno Medvjedima koji su došli do svog drugog remija odigravši 2:2 sa Crvenom zvezdom. U preostale tri utakmice Medvjedi su bili slavodobitni: 3:0 protiv Zagreba, 9:2 protiv Partizana i 16:1 protiv Celja.

O konačnom pobjedniku turnira odlučivala je pretposljednja utakmica, susret Mladosti i Crvene zvezde. Kako su oni odigrali neriješeno (3:3), zatvorio se krug s Medveščakom i zbog bolje gol razlike Medvjedima je pripao naslov pobjednika turnira.

„Jako sam zadovoljan, ne samo pobjedama, već cijelim turnirom. Svi igrači su imali priliku sudjelovati i cijeli turnir su odigrali kao prava momčad. Ovo je jako dobra priprema pred samu završnicu prvenstva“, rekao je trener Medvjeda, Mario Jurković.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti