Novost 01.12.2017

2500 sadnica za 25 godina Eco Consulta za stradalu hrvatsku obalu

Povodom proslave svoje 25. obljetnice poslovanja, tvrtka Eco Consult donirala je 2 500 sadnica za Medveščakovu nacionalnu akciju POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO…

Uz to što vrlo uspješno već četvrtinu stoljeća djeluje na hrvatskom ali i globalnom tržištu, tvrtka ECO CONSULT već je godinama vjeran  «Zlatni donator» Medveščakove humanitarne zaklade. Upravo uz podršku Eco Consulta Medveščak je uspješno organizirao brojne društveno odgovorne projekte poput Kampanje za sprječavanja nasilja među djecom i mladima, edukativne akcije o zdravlju, zajedno s Medvjedima osigurao stotine obroka za hrvatske učenike lošijeg imovinskog stanja.

Dijeleći Medveščakovu filozofiju kako upravo «mali ljudi postoje da bi u društvu činili velike stvari» Eco Consult odlučio je podržati i veliku nacionalnu akciju Medveščaka i Hrvatskih šuma Pošumimo Hrvatsku zajedno. Naime, u sklopu obilježavanje 25 godina djelovanja Eco Consult je za svaku svoju godinu uspješnog poslovanja donirao 100 sadnica, ukupno njih 2 500 za Banku sadnica koju Medveščak i Hrvatske šume prikupljaju za pošumljavanje opožarenih područja Dalmacije i hrvatske obale idućeg proljeća.

«Osnovne smjernice društveno odgovornog poslovanja Eco consulta su upravo očuvanje prirode i prirodnih resursa, mladi i edukacija mladih te promocija sporta i zdravlja u lokalnoj zajednici. Šume su jedan od najvažnijih resursa RH i održive su i obnovljive samo ako ih čuvamo i njegujemo. Ova hvale vrijedna inicijativa Medveščaka u potpunosti odgovara društvenim vrijednostima Eco consulta, tako da smo je s veseljem prihvatili i odlučili se za simboličan broj od 100 sadnica za svaku godinu našeg poslovanja, a u ime svakog od Vas danas prisutnih, donirat ćemo po jednu sadnicu », izjavio je prigodom predaje donacije Goran Pavlović, direktor tvrtke Eco Consult.

Donaciju su na svečanosti u zagrebačkom hotelskom biseru Esplanada od direktora Eco Consulta Gorana Pavlovića preuzeli igrači Medveščaka Tomislav Zanoški, Tero Koskiranta, Harri Tikkanen i Vito Nikolić.

«Sretni smo i trebamo biti ponosni što u našoj Medvjeđoj obitelji velikog srca imamo ovako vjernog donatora poput Eco Consulta. Iz sezone u sezonu Eco Consult nam pomaže da onima kojima nije lako i kojima su potrebni pomoć i podrška vratimo osmijeh na lice i da im pokažemo da postoje oni kojima je stalo do njih. Siguran sam kako će ovih 2500 sadnica vratiti osmjeh na lice mnogo više od 2500 stanovnika Dalmacije i njihovih gostiju i da ćemo svi zajedno ponosno u proljeće započeti sa pošumljavanje u požarima stradalih dijelova naše lijepe Hrvatske», obratio se prilikom preuzimanja donacije Tomislav Zanoški, igrač Medveščaka u ime cijele momčadi i klupske humanitarne Zaklade.

Hokejaši Medveščaka u suradnji s Hrvatskim šumama pokrenuli su na početku svoje nove EBEL sezone,  nacionalnu akciju kojom prikupljaju donacije za formiranje Banke sadnice iz koje će se pošumiti područja hrvatske obale prošloga ljeta stradala u katastrofalnim požarima. Prvi ciklus uključuje pošumljavanje dijela oko grada Splita i planiran je za proljeće 2018. godine. Zahvaljujući svojim sezonskim pretplatnicima i sponzoru HOK Osiguranju zagrebački Medvjedi do sada su prikupili 1496 sadnica. S ovom Eco Consult donacijom broj sadnica popeo se na 3996!

Želite se uključiti u nacionalnu akciju Pošumimo hrvatsku zajedno? Pišite nam na info@medvescak.com ili pratite naš web za više informacija. 

Foto: Martina Cvek

EBEL 2018./2019.
no. Klub GP W L pts
1 UPC Vienna Capitals 11 10 0 32
2 HCB 11 7 2 24
3 Moser Medical Graz 99ers 11 5 2 22
4 EC KAC Klagenfurt 10 4 3 16
5 EC Red Bull Salzburg 10 4 4 15
6 EHC Liwest Blackwings Linz 11 3 4 14
7 Fehervar AV19 11 2 4 14
8 HC TWK Innsbruck Die Haie 11 2 4 13
9 EC Dornbirn Bulldogs 11 3 6 12
10 EC Panaceo VSV, Villach 11 2 6 12
11 KHL MEDVEŠČAK Zagreb 10 3 6 10
12 HC Orli Znojmo 10 2 6 8
UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti