Novost 03.03.2018

500. domaći gol i 500 sadnica za Dalmaciju

Povodom 500. domaćeg gola Medvjeda u EBEL-u Karlovačko doniralo 500 novih sadnica za opožarenu Dalmaciju…

Mnogi će pomisliti kako hokej, led i snježni uvjeti koji su ovih dana zadesili Hrvatsku te sadnice i ljetni katastrofalni požari nikako ili teško idu jedni s drugim. Međutim, zagrebački Medvjedi i klupski partner Karlovačko vrlo će ih lako razuvjeriti u tome.

 

Naime, povodom 500. domaćeg EBEL gola koji je za Medvjede sinoć postigao Mike Aviani u utakmici s Vienna Capitalsima u zagrebačkom Domu sportova, klupski partner Karlovačko donirao je 500  novih sadnica za veliku Medveščakovu nacionalnu akciju POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO!

 

Podsjetimo se kako je KHL MEDVEŠČAK Zagreb u partnerstvu s Hrvatskim šumama na početku svoje EBEL sezone, u rujnu prošle godine, pokrenuo veliku nacionalnu akciju POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO. U sklopu spomenute akcije Medvjedi zajedno sa svojim partnerima, sponzorima, navijačima i prijateljima prikupljaju sadnice kojima žele pošumiti područja hrvatske obale i otoka stradale u katastrofalnim ljetnim požarima. U prvoj fazi akcije planirano je formiranje banke sadnica za pošumljavanje područja grada Splita i okolice koja su stradala u katastrofalnim područjima prošloga ljeta.

 

"Ponosni smo što smo dio ove lijepe priče i što možemo doprinijeti pošumljavanju opožarenih područja u Dalmaciji. Karlovačko je brend koji želi biti blizak svojoj zajednici te nastojimo podržavati društvo u kojem poslujemo kroz razne društveno odgovorne inicijative poput nabave isključivo domaćeg ječma za Karlovačko, našeg donacijskog natječaja... Ovo će biti još jedna sjajna aktivnost kojom pokazujemo da brinemo o svojoj zajednici'' rekao je Filip Rabuzin direktor marketinga kompanije HEINEKEN Hrvatska.

 

Vjerujemo da nema boljeg načina da proslavimo naš jubilarni, 500. domaći gol u EBEL prvenstvu, od toga da tu sreću podijelimo s cijelom Hrvatskom i učinimo nešto lijepo i dobro. Stoga nam je osobito drago što je naš partner Karlovačko našu radost povodom ovaj jubilarni gol učinio još većom donirajući nove sadnice za opožarenu Dalmaciju. Od prvoga dana u našoj akciju POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO za obalu i otoke sudjeluje cijela naša Medveščakova obitelj - naši partneri, navijači, prijatelji, simpatizeri - i na to smo osobito ponosni” izjavio je Ranko Vučinić, direktor komunikacija KHL MEDVEŠČAK Zagreb.

 

Uz ovih 500 sadnica Karlovačkog Medvjedi i Hrvatske šume do sada su u svojoj akciji POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO prikupili ukupno 4866 sadnica. Planirano je kako prva faza pošumljavanja s prikupljenim sadnicama počinje u proljeće ove godine.

 

UKLJUČI SE I TI: Pronađi objavu ove vijesti na službenom KHL MEDVEŠČAK Zagreb profilu na Facebooku ili Twitteru, lajkaj je i podijeli sa svojim pratiteljima. #Karlovačko će svaki share ili RT nagraditi s još jednom sadnicom za akciju POŠUMIMO HRVATSKU ZAJEDNO, a #Medvjedi darovat jednu elektronsku ulaznicu za domaću utakmicu doigravanja po izboru. Kampanja traje do trenutka kad Medvjedi postignu svoj idući, 501. gol u EBEL prvenstvu. Medvjedi Ti zahvaljuju na podršci! #TogetherWeAre

 

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti