Novost 10.12.2016

Mladi Medvjedi na Svjetskom prvenstvu za igrače do 20 godina

Predvođeni Danijelom Kolombom, Brunom Bregantom i Markom Sertićem članovi Medveščakove EBYSL momčadi igrat će u dresu hrvatske reprezentacije idućih tjedan dana

Sastav hrvatske reprezentacije u hokeju na ledu za igrače do 20 godina još jednom se podudara sa sastavom Medveščakove EBYSL momčadi pa će tako mladići koji tijekom sezone igraju utakmice s austrijskim, mađarskim, slovenskim i češkim predstavnicima, od sutra navući dres hrvatske reprezentacije.

U momčadi, pod poznatim vodstvom Danijela Kolomba, Brune Breganta i Marka Sertića, će im se priključiti 16-godišnji napadač Dominic Rene Čanić koji je ove sezone član Pacific Coast Academy Prepa. Svi zajedno će u Tallinnu od nedjelje 11. prosinca do subote, 17. prosinca 2016., na IIHF Svjetskom prvenstvu divizije II, grupe A za igrače do 20 godina tražiti što bolji plasman.

Hrvatska će na Prvenstvu odmjeriti snage s momčadima Estonije, Japana, Litve, Nizozemske i Rumunjske. U odnosu na prošlu godinu, kada je Hrvatska s dvije pobjede osigurala četvrto mjesto i ostanak u skupini, Japan je tu umjesto Mađarske koja je promovirana u diviziju I grupu B te Rumunjska umjesto Južne Koreje koja je degradirana u diviziju II grupu B.

Rumunjska i Hrvatska će otvoriti prvenstvo sutra u podne po srednjoeuropskom vremenu, a prijenos svih utakmica omogućen je na ovoj stranici.

Kompletan raspored i sastave momčadi možete pronaći na službenoj stranici Svjetskog prvenstva.

Sastav reprezentacije Hrvatske u hokeju na ledu (U20)

Vratari: Jünker Đurić Leon, Nikolić Vito

Braniči: Kopričanec Nikola, Smolec Jan, Kramarić Luka, Poljak Domagoj, Stančić Patrik, Joja Marin, Crnec Borna

Napadači: Trstenjak Tomo, Šutevski Leo, Stubičar Matija, Paulović Sven, Vuglač Josip, Bublić David, Vrbančić Vjeko, Fičur Bruno, Tadić Jan, Jović Leonard, Krikšić Hrvoje, Čizmadija Stjepan, Čanić Dominic Rene

Glavni trener: Danijel Kolombo

Pomoćni treneri: Bruno Bregant, Marko Sertić

Vođa momčadi: Željko Hrelja

Oružar: Igor Stančić

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti