KLUB HOKEJA NA LEDU
Facebook Instagram YouTube Twitter

Priopćenje članovima KHL Medveščak mladi

Novost 16.03.2020.

Poštovani članovi KHL Medveščak mladi, Novonastalom situacijom oko pandemije bolesti COVID-19 dužnost nam je obratiti Vam se sa nekoliko informacija.

Pandemija koja nas je sve zajedno pogodila nešto je novo za sve, pa tako i za nas, sportske djelatnike KHL Medveščak mladi koji vode brigu o sportskom dijelu programa kluba za sve kategorije. Nedavna zajednička Odluka kluba, Zagrebačkog saveza hokeja na ledu i Hrvatskog saveza hokeja na ledu o odgađanju svih natjecanja i termina trenažnih procesa do daljnjega, prije opće Odluke na nivou Grada Zagreba i Republike Hrvatske, samo je dokaz koliko su svi djelatnici kluba svijesni ozbiljnosti situacije i koliko brinu o svim članovima kluba.

Uzimajući u obzir važnost trenažnih procesa i natjecanja, kao i period
bez istih, smatramo Odluku ispravnom za dobrobit svih naših
članova.

Stalnom komunikacijom najužeg tima našeg kluba i svih nadležnih gradskih i državnih institucija, dobivene informacije o stanju pandemije bolesti COVID-19, prikupljamo i obrađujemo, te na osnovu istih izrađujemo daljnje planove rada za sve naše kategorije kluba. Kada i u kojem opsegu ćemo moći provoditi neke programe ili samo njegove dijelove, ovisi o razvoju situacije i daljnim uputama i Odlukama nadležnih gradskih i državnih institucija.

Vjerujemo da ćemo svi zajedno, uz sve upute o općim higijenskim mjerama, preporukama Središnjeg državnog ureda za šport, Vlade Republike Hrvatske i ostalih nadležnih institucija i naravno disciplinom i strpljenjem, vrlo brzo prebroditi situaciju u kojoj smo se svi zajedno našli i vratiti se svakodnevnim sportskim aktivnostima za dobrobit naših sportaša.

Sve informacije, preporuke i Odluke prosljeđivat ćemo Vam na vrijeme.

Predsjednik KHL Medveščak mladi
Dalibor Lebarović