KLUB HOKEJA NA LEDU

Priopćenje članovima KHL Medveščak Mladi

Obavijest 25.07.2020.

Poštovani članovi KHL Medveščak mladi,

04.07.2020. završili smo prvi dio kombiniranih priprema trenažnih procesa na ledu i kondicijskih trenažnih procesa kategorija našeg Kluba.

Uz intenzivnu pripremu aktivnosti za nastavak sezone u mjesecu kolovozu 2020., Klub intezivno radi i na ostalim stvarima vezano uz normalno funkcioniranje (prijava liga za nastupanje u sezoni 2020./2021., priprema novih natjecateljskih dresova, uniformiranje svih kategorija, pronalaženje novih donacija i sponzora...).

Svakodnevnim praćenjem uputa i preporuka nadležnih institucija, vezano uz pandemiju bolesti COVID-19, Vašim povratnim informacijama o povratku naših članova sa ljetnih praznika, Klub će odrediti točan datum u mjesecu kolovozu 2020. kao nastavak priprema za sve kategorije Kluba.
Kako bi ljetni praznici prošli u radosti i veselju sa svojim obiteljima, ali ne i prevelikim opuštanjem u pogledu fizičke spremnosti za nastavak priprema u mjesecu kolovozu 2020., stručni tim Kluba pripremio je najosnovnije aktivnosti koje će pridonijeti održavanju fizičke spremnosti naših članova. Uz priopćenje dostavljamo Vam i aktivnosti tijekom ljetnih praznika.
Da bi nastavak priprema mogao započeti u skladu sa planom i programom rada Kluba, još jedanput Vas molimo za suradnju. Neophodno je da se svi članovi Kluba pridržavaju već dostavljenog, a ovim putem ćemo Vas još jedanput podsjetiti na sve.

Prema Pravilniku o članarinama, Klub je već donio neke Odluke, a u daljnjem tekstu podsjetiti ćemo Vas na iste.

• Podmirenje svojih obveza za 01., 02., 03., 05. i 06. mjesec 2020. godine u što kraćem vremenu
  • Svi članovi Kluba oslobađaju se obveza plaćanja za 04. i 07. mjesec 2020. godine
  • Odlukom o članarini za 05. mjesec, iznos je umanjena za 50% (umjesto 300 kn plaća se 150 kn, a umjesto 150 kn za drugog člana Kluba plaća se 75 kn)
  • Obveza plaćanja članarina nastavlja se sa mjesecom kolovozom 2020. godine ( do kraja kolovoza 2020. podmiriti za kolovoz 2020.)
  • Ukoliko je netko, zbog nastale situacije (pandemije bolesti COVID-19 i potresa), ostao bez posla, molimo da se jave oko daljnjeg reguliranja obveza plaćanja članarina za ožujak i svibanj 2020. godine
  • Detaljne upute za plaćanje članarina možete dobiti kod osoba koje su zadužene za rad kategorija u kojoj Vaše dijete trenira Preuzimanje uplatnica za mjesečne članarine nastavit će se u rujnu 2020. godine počevši sa rujnom 2020. godine

Još jedanput pozivamo sve članove Kluba da nam pomognu u pronalaženju novih potencijalnih donacija i sponzora. Ukoliko imate kontakte za potencijalne donacije i sponzore, Klub ima pripremljene materijale. Molimo Vas da nas povratno kontaktirate kako bi mogli zajedno ostvariti kvalitetnu komunikaciju i dostavu potrebnog donatorima i sponzorima.

S poštovanjem,

#ostanimoodgovorni