Novost 02.02.2017

Birajte HOKejaša utakmice

Do kraja sezone HOKejaša utakmice birajte SMS glasovanjem

I ove godine na svim domaćim KHL utakmicama Medveščaka imate priliku birati najboljeg pojedinca susreta – HOKejaša utakmice. Glasovanje za HOKejaša utakmice će se od današnje utakmice pa do kraja sezone vratiti SMS glasovanju.

Pravila Medveščakovog izbora za HOKejaša utakmice su jednostavna: svi navijači u dvorani tijekom utakmice će moći SMS porukama glasovati za najboljeg igrača - HOKejaša susreta. Broj za slanje SMS poruka je 60060. Glasovi navijača prikupljaju se do 2 minute prije kraja utakmice, a najbolji igrač odnosno HOKejaš utakmice bit će proglašen na samom završetku utakmice.

Kao i do sada, sretni navijač – glasač bit će kontaktiran prije kraja susreta te će za trajnu uspomenu od HOKejaša utakmice na dar primiti posebnu plaketu sačinjenu od paka koji se koristio u dijelu utakmice te večeri. Ovu posebnu plaketu odabranom navijaču uručit će osobno igrač odnosno HOKejaš utakmice.

Ne propustite sudjelovati u izboru HOKejaša utakmice i osigurati uspomenu na jedno doba, na najdraži klub, i njegovo sudjelovanje u jednoj od najjačih liga svijeta.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti