Novost 14.07.2016

Bjorkstrand – preko Medveščaka do NHL-a

Nakon Razvojnog kampa LA Kingsa, Bjorkstrandu je ponuđen NHL ugovor

Patrick Bjorkstrand priključio se Medveščaku s 21. godinom, kao mladi igrač u klubu koji je debitirao u velikom KHL-u. Kroz tri godine predanog rada Bjorkstrand je na najbolji način iskoristio svoje vrijeme u Medveščaku,  razvio i ostvario svoj potencijal te danas potpisao NHL ugovor.

 „Patrickova priča je predivna. Doveli smo ga iz Allsvenskan lige samo zato jer je bio mladi igrač i te godine je zadovoljavao uvjete o igračima rođenim 1992. u KHL-u. No, iz godine u godinu Patrick je zaradio nove ugovore i razvio se u jakog i odgovornog igrača na obje strane leda. Smatramo ga našim djetetom i izrazito nam je drago vidjeti da je vrijeme u Medveščaku pomoglo njegovom razvoju i dovelo ga do potpisivanja NHL ugovora. Želimo mu sve najbolje i nadamo se da će imati odličnu sezonu“, izjavio je sportski direktor Medveščaka, Aaron Fox prilikom objave transfera.

U tri sezone provedene u dresu Medvjeda Bjorkstrand je upisao 170 nastupa u KHL-u i kroz njih postigao 24 gola i 26 asistencija.

Kompletan organizacijski i sportski tim KHL Medveščak Zagreb želi Patricku Bjorkstrandu zahvaliti na svom angažman na ledu i van njega te mu u nastavku karijere želi sve najbolje.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti