Ulaznice

Pojedinačne ulaznice

U novoj sezoni ulaznice za domaće utakmice i događanja u organizaciji KHL Medveščak Zagreb prodavat će se putem distributera Ticketshopa. Ulaznice će biti dostupne u internetskoj prodaji na Ticketshop.hr kao i na prodajnim mjestima Ticketshopa, a kao i prošle sezone postoji opcija print@home ulaznica kako bi izbjegli eventualna čekanja od preuzimanja već kupljenih ulaznica.
 
KUPI I PRINTAJ ULAZNICU KOD KUĆE!
 
Navijači imaju mogućnost i PRINT@HOME usluge. Print@home usluga podrazumijeva kupnju ulaznice iz vlastitog naslonjača i printanje ulaznice kod kuće. Dovoljno je da se registrirate u sustav za kupovinu na Ticketshop.hr, odaberete utakmicu, mjesto u dvorani i cijenu, platite ulaznicu uz najsigurniji online sustav kupovine i uživate u utakmici. Naravno, možete naručiti i dostavu kupljenih ulaznica na kućnu adresu, no u tom slučaju plaćate troškove dostave navedene na stranicama Ticketshop-a.
 
DJEČJE ULAZNICE
 
Djeca do 7 godina starosti imaju pravo na gratis dječju ulaznicu. Uz jednu kupljenu odraslu ulaznicu, moguće je zatražiti jednu dječju. Prilikom online kupovine dječje gratis ulaznice preuzimaju se na Ticketshop.hr u obiteljskom paketu. 
 
Napomena: Gratis dječja ulaznica namijenjena je isključivo za djecu do 7 godina starosti. U slučaju zlouporabe osim što štetite klubu, kršite i zakon Republike Hrvatske. Hvala na razumijevanju i podršci.
 
ULAZNICE ZA OSOBE S INVALIDITETOM
 
Osobe s invaliditetom imaju pravo na gratis ulaznicu. Pratnja osoba u kolicima, kao i onih osoba koje imaju poteškoća s kretanjem, ima pravo na gratis ulaz. Ulaznice za osobe s invaliditetom mogu se preuzeti na blagajni Doma sportova neposredno prije utakmice. Broj gratis ulaznica za osobe s invaliditetom je limitiran brojem mjesta u dvorani za osobe s invaliditetom.
UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti