Novost 03.03.2017

EBEL Predsjedništvo: Medveščak može i u EBEL

EBEL Predsjedništvo: Medveščaku odobreno priključenje u EBEL kao punopravnom članu

Predsjedništvo Erste Bank Eishockey Lige potvrdilo je danas kako je Medveščak ispunio sve zatražene uvjete kako bi se iduće sezone mogao priključiti EBEL ligi kao punopravni član.

Predsjedništvo EBEL-a dalo je Medveščaku rok da svoje sudjelovanje u EBEL prvenstvu u sezoni 2017./2018. potvrdi najkasnije do 15. ožujka ove godine.

„Medveščak je ispunio sve tražene financijske i sportske uvjete koje je Liga zadala te je Klubu omogućeno sudjelovanje i u EBEL prvenstvu od iduće sezone. Raduje nas ova odluka i želimo zahvaliti svim klubovima EBEL-a i Predsjedništvu Lige na ukazanom povjerenju. Medveščak će do sredine ožujka dostaviti svoj finalni odgovor o sudjelovanju u prvenstvu u sezoni 2017./2018.“, izjavio je Medveščakov direktor komunikacija i glasnogovornik Ranko Vučinić.

Nakon što potvrdi u kojim će sve prvenstvima sudjelovati u sezoni 2017./2018., Medveščak će s radošću najaviti svoj sportski i poslovni plan.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti