IMATE U PLANU LUDO PUTOVANJE U NEKU DRUGU DRŽAVU, OPUŠTENI ODMOR NA PLAŽI S OBITELJI ILI U PLANINAMA, MOŽDA IMATE U PLANU U SVOM GRADU ISTRAŽITI KUTKE KOJE DOSAD NISTE ISTRAŽILI...?

Što god imali u planu, ponesite sa sobom svoj dres Medveščaka, majicu, kapu ili bilo koji drugi detalj s obilježjem Medveščaka, uslikajte se na tom putovanju ili mjestu i pošaljite nam fotke kako bi mogle postati dio vrijedne kolekcije "Medveščak oko svijeta".

Ukoliko ste već bili negdje izvan svog mjesta stanovanja i imate fotografiju sebe, vaših prijatelja ili članova obitelji na kojima ste pokazali da ste ponosni navijač Medveščaka, možete nam poslati i te slike.

Napomena: Napomena: Slanjem i prijavom fotografije dajete neograničeno dopuštenje KHL Medveščak Zagreb i službenim klupskim partnerima da koriste i objavljuju prijavljenu fotografiju, s vama i ostalim osobama na fotografiji, na internetu ili u bilo kojem drugom klupskom ili javnom mediju.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti