Transferi 06.07.2015

Heeter - čuvar Medveščakove mreže, Vas u borbi za mjesto u Brlogu

Vratar Cal Heeter produžio je ugovor s Medveščakom, a napadač Janos Vas dolazi na probni rok.

Kratko i jasno na svojoj Facebook stranici mađarski reprezentativac Janos Vas obznanio je:

''Sretan sam što mogu objaviti da se ovog ljeta pridružujem Medveščaku na pripremama. Napravit ću sve što je potrebno da zaslužim mjesto u momčadi i da dobijem šansu ponosno nositi dres Medveščaka tijekom sezone!''

Vasu ovo neće biti prvi put da će se naći u Brlogu. Već je prije šest godina dobro upoznao Medveščak i njegove navijače. No sada će, za razliku od onog vremena kada je nosio dres Sape Fehervar AV19 iz Szekesfehervara, tijekom probnog roka boriti se za plavi dres Medvjeda.

Vas u Brlogu 2009./2010. sezone kada je igrao za Fehervarske vragove.

Vas je prošle sezone igrao za prašku Slaviju u češkoj Extraligi (18 bodova), a tijekom profesionalne karijere igrao je još za Malmö, Halmstad Hammers, Iowa Stars, Idaho Steelheadse, Brynäs, Tingsryds AIF, Troja-Ljungby, Dijon, Rouen i već spomenutu Sapu Fehervar. Godinama je član mađarske reprezentacije s kojom je nastupao na svjetskim prvenstvima Divizije I Grupe A i Grupe B te ima osvojenu zlatnu medalju, četiri srebrne i tri brončane. 

I dok će se Vas pokušati istaknuti na pripremama, vratar Medveščaka Cal Heeter nastavlja tamo gdje je stao prošle sezone jer se vraća u Brlog. Heeter se Medvjedima pridružio u studenom 2014. kao igrač na probnom roku, no brzo se istaknuo svojim obranama. Premijernu sezonu u dresu Medvjeda, kao i u KHL-u, obilježio je sa 1223:33 minute igre tijekom kojih je od 609 udaraca na gol obranio 555 njih (91,1 % obrana), a navijači su ga tri puta izabrali za igrača utakmice ''Generali Lavlje srce''.

Izvor videa: www.khl.ru

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti