Transferi 04.07.2016

I Glumac ostaje u Brlogu

Mike Glumac odigrat će s Medvjedima i svoju četvrtu sezonu KHL-a

Mike Glumac, prošlosezonski kapetan momčadi Medveščaka, ostaje član momčadi i u idućoj sezoni. Kanađanin hrvatskih korijena, koji Zagreb doživljava kao drugi dom, nastavit će nositi broj 16 u Ledenoj dvorani.

„Mike ostaje u momčadi kao ključan igrač i vođa. U situacijama s igračem manje uvijek je prvi na ledu, a pridonosi i u napadu. U svlačionici je njegova uloga velika i puno znači za kemiju u momčadi“, izjavio je Aaron Fox, sportski direktor Medveščaka prilikom objave ostanka Glumca u Medveščaku.

Glumcu je prošle sezone povjerena uloga kapetana momčadi koju je besprijekorno obavljao vodeći primjerom na i van leda - neupitnim zalaganjem, konstantnim radom i odgovornošću u igri te uvijek spreman podići atmosferu.

Izvor video materijala: www.khl.ru

Glumcu će ovo biti četvrta sezona u Medveščaku i u KHL-u. U protekle tri je upisao 155 nastupa (4 u doigravanju), 20 golova i sedam asistencija. Na posljednja dva Svjetska prvenstva Divizije I Grupe B ponosno je nosio dres Hrvatske, a na zadnjem, u travnju ove godine u Zagrebu je bio najbolji strijelac sa četiri pogotka.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti