Novost 07.11.2013

I Medvjedi uz Vukovarske leptiriće

PPD doniralo je Vukovarskim leptirićima 70.000 kn, a donaciju je podržao i Medveščak.

Medvjedi su još jednom pokazali svoju solidarnu stranu, još su jednom pružili ruku prijateljstva i izmamili osmijeh na licima mališana. Ovog puta riječ je o ''Vukovarskim leptirićima'' koji će zahvaljujući Prvom plinarskom društvu i njihovoj donaciji od 70.000 kuna imati svoj Neurofeedback uređaj koji se koristi kod svih dijagnoza djece s poteškoćama u razvoju. Naime, na području Slavonije postoji samo jedan takav aparat koji stoji na raspolaganju cijelom području istočne Slavonije, a liste čekanja protežu se i na više od pola godine.
 
 
Igrači Medveščaka Dario Kostović, Marko Šakić i Luke Walker, te predsjednik Medveščaka Damir Gojanović, zajedno su s direktorom PPD-a Pavlom Vujnovcem uručili ček Udruzi roditelja s poteškoćama u razvoju ''Vukovarski leptirići'' čime su podržali ovu hvalevrijednu donaciju, a nakon toga su  se družili s djecom i dijelili im autograme.
 
''Prvo plinarsko društvo pozvalo nas je da podržimo njihovu donaciju Udruzi Vukovarski leptirići i nismo se dvoumili niti sekunde. O problemima s kojima se susreću djeca s poteškoćama u razvoju i njihove obitelji treba govoriti otvoreno. Za njih se treba znati, i naša odgovornost je da poduzmemo sve što je u našoj moći da se podigne svijest javnosti o njihovim potrebama. Naravno, kao i potrebama sve djece'', rekao je Kostović koji je bio posebno dirnut programom s kojim su ih djeca dočekala. Naime, Vukovarski leptirići pozdravili su Medvjede pjesmicama.
 
 
UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti