Novost 13.05.2016

I Medvjedi za vukovarski Vodotoranj – simbol zajedništva, prijateljstva i sjećanja

Ivan Janković i Tom Zanoški sudjelovat će u donatorskoj akciji HRT-a ove nedjelje

U slavljeničkom raspoloženju HRT ove nedjelje obilježava 90 godina radija i 60 godina televizije te će povodom ovih velikih obljetnica na Trgu bana Josipa Jelačića organizirati donatorski koncert pod nazivom ‘Svi za Vukovar’ čiji cilj će biti prikupiti sredstva za obnovu vukovarskog Vodotornja.

U ovu hvalevrijednu akciju uključit će se i zagrebački Medvjedi, Tom Zanoški i Ivan Janković koji će sudjelovati u pozivnom centru organiziranom u kavani Johann Franck u nedjelju od 21:45 do 22:00 sata. Stoga vas pozivamo da se uključite u ovu plemenitu akciju pozivom na donatorski broj 060 9084 (cijena poziva je 6,25 kn s PDV-om). Zvati možete svaki dan, a u nedjelju navečer možda će baš vaš poziv primiti jedan od naših Medvjeda.

U obnovi Vodotornja, akciji nastaloj na inicijativu vukovarskog gradonačelnika, cilj je konzervirati vanjski izgled, a iznutra izgraditi panoramsko dizalo, vidikovac i muzej. Ujedno, cilj je urediti okoliš Vodotornja parkom s dječjim igralištem te amfiteatrom s pozornicom i pogledom na Dunav.

Ovim projektom simbol hrvatskog zajedništva dobit će novu dimenziju i pridonijeti poboljšanju kvalitete života građana.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti