Novost 18.01.2017

'Jakna za drugoga' u zagrebačkom Brlogu

Medvjedi i navijači su još jednom pokazali veliko srce

Inicijativi Portala dobrote 'Jakna za drugoga' priključili su se proteklog tjedna i zagrebački Medvjedi. Na utakmicama u Domu sportova prošloga petka i jučer, navijači su zimskim jaknama/kaputima; šalovima, kapama i rukavicama; toplim cipelama i zimskim čarapama mogli 'kupiti' ulaznice za domaće KHL utakmice Medvjeda i na taj način biti nagrađeni za dobro djelo.

Kao i uvijek, navijači su se spremno odazvali još jednom pokazavši svoje veliko srce i u oba navrata donirali veliki broj tople zimske odjeće koja će pronaći svoj put do onih kojima je najpotrebnija.

Ovo je druga hvalevrijedna akcija Portala dobrote kojoj su se Medvjedi aktivno priključili. 'Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno' bio je prvi humanitarni projekt Portala dobrote u kojem su Medvjedi sudjelovali i kroz 2014. i 2015. godinu, zahvaljujući svojim navijačima i partnerima osigurali su nekoliko tisuća dnevnih obroka za hrvatske učenike.

Medvjedi od srca zahvaljuju svima koji su sudjelovali u ovogodišnjoj akciji 'Jakna za drugoga' Portala dobrote i postali dio jedne lijepe ljudske priče.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti