Novost 11.11.2016

Justin Bieber u Medveščaku

Zvijezda glazbenih top ljestvica Justin Bieber je odradio trening s Medvjedima

Možda zvuči kao prvotravanjska šala, ali daleko je od toga. Zvijezda glazbenih top ljestvica, Justin Bieber na jedno popodne postao je dio tima zagrebačkih Medvjeda.

Dobro je poznato da je, kao svaki pravi Kanađanin, Bieber veliki ljubitelj hokeja i nikada ne propušta priliku otići na klizalište i pogledati lokalnu momčad, a jučer je otišao i korak dalje.

Nakon velikog koncerta u srijedu u zagrebačkoj Areni, Bieber je jučer popodne stao na led s Medvjedima i odradio trening. I sam hokejaš u mlađim danima, Bieber je vještinu testirao s članovima KHL tima koji nisu na turneji po Rusiji: Samsonom Mahbodom, Ivanom Jankovićem, Matijom Miličićem, Nathanom Perkovichem i Janom Smolecom te članovima Medveščakove druge seniorske momčad Nikolom Senzelom, Ivanom Ružićem, Markom Šakićem i Matom Tomljenovićem.

Dečki su se dobro zabavili, a o svemu je Janković rekao: „Bilo je ovo zanimljivo iskustvo! Siguran sam da se ne pojavi Justin Bieber svaki dan u nečijoj svlačionici. Kako najbolji idu uz najbolje, mi u Medveščaku imali smo priliku da nam Bieber pokaže svoje hokejsko umijeće. Bilo je zabavno, dobro se uklopio i uspješno odradio trening s nama, bio je jedan od nas bez ikakvih posebnih zahtjeva. Simpa dečko.“

Joe Bašić, organizator Justinova zagrebačkog koncerta, objasnio je ovu 'sportsku avanturu' glazbene zvijezde: „Justin je veliki ljubitelj hokeja na ledu te mu je to najdraži način opuštanja i bijeg od stresa. Na turneje nikad ne kreće bez kompletne opreme, a kad je otkrio da je su hokejaši kluba Medveščak jedan od simbola Zagreba, zaželio se priključiti njihovom treningu pa smo mu kao organizator koncerta ispunili želju u dogovoru s vodstvom kluba“.  

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti