Novost 02.06.2016

Medo Medveščak kreće u potragu za timom i treba tvoju pomoć!

#jointhestory

Medo Medveščak našao se u neočekivanoj situaciji. Ljetni odmor, koji inače uglavnom koristi za osmišljavanje novih plesnih koreografija, prekinut je kada su do njegovog uha i oka doprijela brojna zabrinuta pitanja – Tko će igrati za Medveščak iduće sezone? Gdje su nam igrači?

Ponukan komentarima i stalnim upitima navijača, odlučio je preuzeti stvar u svoje ruke. Kada nikoga nije pronašao na trenutno jedinom ledu u Zagrebu, a vrata Brloga su bila zaključana, preostalo mu je samo jedno.

Pronaći i kontaktirati onoga koji sigurno zna tko će i kada u srpnju krenuti put Zagreba na pripreme za još jednu veliku avanturu u KHL-u; sportskog direktora najdražeg kluba - Aarona Foxa.

Ali, uz sva nagovaranja Fox nije želio samo tako izrecitirati sastav koji slaže i s Medom je sklopio dogovor. Za svakog igrača on će mu poslati tragove, činjenice i sitne detalje iz života, a na Medi je da navuče svoj šešir Sherlocka Holmesa i pogađa kojeg igrača će ove sezone uvrstiti na popis prijatelja.

Oboružan nadom i sretan što svoju znatiželju napokon može iskoristiti da pomogne navijačima koji su jednako nestrpljivi kao i on, Medo kreće u potragu za momčadi!

Kakvi će tragovi biti, gdje će ga odvesti i što će sve saznati o novim, ali i starim članovima Medvjeda, saznat ćemo na društvenim mrežama KHL Medveščaka gdje će Medo svakoga dana sa svima podijeliti svaki trag koji dobije. U praćenju i spajanju tragova te pronalaženju igrača računat će i na vašu pomoć i detektivske/istraživačke sposobnosti.

Uključi se i ti i pomozi Medi u potrazi! Preko #jointhestory pronađi tragove na društvenim mrežama i podijeli svoje zaključke.

Facebook, Twitter, Instagram, Snapchat.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti