Novost 29.08.2016

Medveščakov navijački 'rekvizit' koji morate imati

Personalizirajte svoj mobilni telefon s ekskluzivnom i besplatnom Medveščak Izzy tipkovnicom

Još svega par sati ostalo je do otvorenja nove domaće KHL sezone. Da bi što spremniji dočekali prvo  podbacivanje paka u zagrebačkom Brlogu, upotpunite svoje navijačke rekvizite ekskluzivnom Medveščakovom Izzy tipkovnicom.

Zabavite se i tipkajte u stilu Medvjeda, pokažite svoju navijačku strast i pritom uvijek budite u centru događanja.

Naime, osim što će vam se pri svakom tipkanju pokazati tipkovnica s logom i bojom najdražih Medvjeda, a vaši otkucaji znakova zvučati poput udaraca paka palicom, preko Izzy tipkovnice direktno se možete povezati na službenu web stranicu te službeni Facebook, Twitter i Instagram profil Medveščaka, kao i stranicu s informacijama o ulaznicama i kupovini istih.

Ova aplikacija, pomoću koje možete personalizirati svoj mobilni telefon, razvijena je u suradnji s novim klupskim partnerom, splitskom tvrtkom Aspida.

Aplikacija je u potpunosti besplatna za sve korisnike i dostupna je na App Storeu za Apple uređaje i Google Play Storeu za Android uređaje.

Kako instalirati aplikaciju na Android možete pogledati klikom OVDJE.

Kako instalirati aplikaciju na Apple možete pogledati klikom OVDJE.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti