Novost 07.12.2016

Medvjedi i HNK nastavljaju suradnju

Svaki grad ima svoje legende, Zagreb ima HNK i Medveščak

Nakon što su prošle sezone započeli jedinstvenu suradnju profesionalnog sporta i vrhunske kulture te spojili hokejaše i balerine, Medveščak i Hrvatsko narodno kazalište u Zagrebu nastavili su razvijati partnerstvo te ove sezone svim posjetiteljima omogućuju još povoljniji odlazak na kazališne predstave, odnosno, domaće KHL utakmice.

Ukoliko ste sezonski pretplatnik KHL Medveščak ili pripadnik ICE ili VIP EXCLUSIVE Kluba od sada na predstave u HNK u Zagrebu možete ići po 30% povoljnijoj cijeni predočenjem službene iskaznice (sezonska pretplata, VIP ili VIP ICE) na blagajni prodaje ulaznica HNK u Zagrebu, dok gledatelji koji predoče jednokratnu ulaznicu za domaću KHL utakmicu ostvaruju pravo na 20% popusta prilikom kupovine ulaznice na blagajni HNK.

Jednako tako, svi pretplatnici i posjetitelji HNK u Zagrebu predočenjem svoje iskaznice, odnosno, jednokratne ulaznice na glavnoj blagajni Doma sportova uz jednu kupljenu ulaznicu za domaću KHL utakmicu, jednu dobivaju gratis.

Ne zaboravite da je u predvorju Ledene dvorane za vrijeme svake utakmice postavljen HNK korner u kojem možete saznati sve informacije o predstavama, a za raspored kliknite ovdje.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti