Novost 22.12.2016

Medvjedi ugostili štićenike SOS Dječjeg sela Lekenik

Sinoćnju veliku pobjedu Medvjeda pomogli su i proslavili štićenici SOS Dječjeg sela kojima je Siemens uručio vrijednu donaciju

Spojivši dobru volju i sportski duh, Siemensovci su pozvali šestero mališana iz SOS Dječjeg sela Lekenik na druženje uz pravi spektakl na ledu.

U Ledenoj dvorani Doma sportova sinoć se odigrala napeta hokejaška utakmica između domaćina KHL Medveščak i gostiju iz Rusije, HK Metallurg Magnitogorsk. Djeca iz Lekenika imali su priliku gledati je iz VIP lože, a svojim gromoglasnim navijanjem dali su podršku našim Medvjedima.

U pauzi između trećina utakmice službeno je uručena i donacija Siemensa Hrvatska koja pokriva godišnje režijske troškove jedne SOS obitelji. Donaciju je ispred Udruge SOS Dječje selo Hrvatska primila direktorica odjela za donacije i komunikacije Marinka Šenjug te je zahvalila dugogodišnjim partnerima na vjernosti i podršci koju kontinuirano pružaju djeci bez roditelja i odgovarajuće roditeljske skrbi.

Predsjednik Uprave Siemensa Hrvatska Mladen Fogec tom je prilikom poručio: „Trudimo se pomagati hrvatskom društvu, što je i u temeljima našeg poslovanja. Posebno smo osjetljivi na djecu koja su naša budućnost. Puno je izazova još pred njima, a na nama je odgovornost da im pružimo toliko potrebnu podršku i dodatnu sigurnost“.

Mališani su se razveselili velikoj pobjedi i proslavili prigodnim domjenkom na kojem su primili i poklon pakete.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti