Novost 25.11.2016

Otvoreno glasovanje za All Star utakmicu

Dajte svoj glas najdražim Medvjedima i gledajte ih na All Star utakmicu u Ufi

Deveta KHL All Star utakmica na rasporedu je za manje od dva mjeseca, a hoće li netko od Medvjeda prisustvovati ovom velikom hokejskom spektaklu Lige, možete odlučiti i vi.

Od petka, 25. studenog pa do ponedjeljka, 5. prosinca na službenoj stranici All Star utakmice 2017. otvoreno je glasovanje kojim svi navijači imaju priliku odabrati ukupno 16 igrača koji će za vikend 21. i 22. siječnja sudjelovati u All Star utakmici u Ufi.

Za ovu prigodu u Baškortorstanu je pripremljen novi format koji uključuje cijeli tjedan događanja pa će tako All Star utakmica biti kruna Tjedna hokejskih zvijezda u kojem će se odigrati MHL Challenge kup za mlade igrače, All Star utakmica žena i tradicionalno natjecanje vještina.

Jedna od novosti je i da će igrači biti podijeljeni po divizijama, a All Star utakmice će u biti biti dva polufinala i završno finale pobjednika. Svaka momčad će imati 11 igrača (vratar + devet klizača i jedan od četiri najbolja mlada igrača s MHL Challenge kupa), a igrat će se 4-na-4 u regularnom vremenu te ukoliko dođe do produžetka, 3-na-3.

Obzirom na novi sistem, u glasovanju navijača ove godine je moguće birati po jednog braniča i tri napadača iz jedne, dvije, tri ili sve četiri divizije. Svaki navijač ima pravo glasovati samo jednom, a iz jedne momčadi može odabrati najviše dva predstavnika. Ujedno, da biste glasovali morate se registrirati preko društvene mreže Facebook, VKontakte ili ok.ru.

Nakon glasovanja navijača, predstavnici medija i Lige odlučit će o ostalim sudionicima All Star utakmice, a kapetani momčadi će biti odabrani iz prvotne grupe igrača kojima su navijači dali najviše glasova.

 

Kako glasovati?

1. Na stranici https://www.allstarweek.com/khl/ nalazi se forma u koju slažete svoj izbor. U prazna polja na odgovarajuću poziciju (obrana/napad) upišite prezime igrača iz odabrane divizije.

2. Nakon što ste odabrali igrače, kliknite gumb 'Vote' na dnu stranice i vaši glasovi bit će zabilježeni.

Uz biranje igrača za KHL All Star utakmicu, ove godine možete birati i mlade igrače koji će se natjecati na MHL Challenge kupu.

 

U protekle tri sezone Medveščak je imao svoje predstavnike na sve tri All Star utakmice. U Bratislavi su bili Kurtis Foster i Jonathan Cheechoo, u Sočiju Pascal Pelletier, a prošle sezone u Moskvi bio je Milan Jurčina.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti