Novost 20.08.2016

Pare: Lijepo je biti doma u Zagrebu

Medvjedi su održali prvi trening u Ledenoj dvorani pred svojim navijačima

U odličnom raspoloženju zagrebački Medvjedi održali su prvi trening u svom Brlogu i ugostili navijače.

 

Glavni trener Dwyer i njegovi pomoćnici nisu ih štedjeli.

 

„Odličan je osjećaj vratiti se na led. Zbog puta u zadnjih par dana nisam imao priliku trenirati tako da mi je ovo baš trebalo. Presretan sam što sam se priključio momčadi i veselim se novom iskustvu. Radio sam cijelo ljeto i spreman sam pomoći Medvjedima“, rekao je nakon svog prvog odrađenog treninga novi napadač Bobby Butler.

 

Igrači su klizali i uvježbavali akcije, a nakon sat vremena napornog rada nad led se nadvila magla. „Lijepo je biti doma u Zagrebu pa makar i na samo par dana. Super je što smo za prvi izlazak na led u svojoj dvorani imali i navijače prisutne. Bilo je malo maglovito, ali to je tako. Kontrolirano ono što možemo i to je stav kojeg se držimo“, komentirao je Francis Pare.

 

Trening je nastavljen, a za kraj Bijeli i Plavi su odmjerili snage. „Prvi puta sam u dvorani i uživao sam igrajući na našem ledu. Jako mi je drago što su navijači došli vidjeti nas i pozdraviti“, izjavio je Samson Mahbod.

 

Prije i nakon treninga Medvjedi su pronašli vremena za navijače - fotografirali su se, pozdravili, razmijenili prvotne dojmove prije nove sezone i potpisali autogram karte igrača koje su navijačima podijeljene na ulazu u dvoranu.

Kompletnu fotogaleriju pogledajte OVDJE.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti