Novost 27.12.2016

Pare se priključuje Kovaljčuku i Dacjuku

Medvjedi će imati svog predstavnika na devetoj KHL All Star utakmici u Ufi

Predstavnici lige danas su svojim odabirom igrača iz četiri divizije zaključili konačne popise sastava za KHL All Star utakmicu koja će biti veliko finale Tjedna hokejskih zvijezda u Baškortorstanu.

Francis Pare bio je jedan od tri odabira iz divizije Bobrov te će predstavljati Medveščak u Ufi za vikend 21. i 22. siječnja 2017. godine.

Time će se u napadu priključiti Pavelu Dacjuku, Ilji Kovaljčuku, Mattu Ellisonu, Ryanu Stoi, i Jonathanu Cheechoou.

Nakon što su navijači rekli svoje, novinari odabrali svoje te liga popunila mjesta, kompletne sastave za najbolje od najboljih za devetu KHL utakmicu možete pogledati klikom OVDJE.

Podsjetimo, All Star utakmica ove godine dobiva novi format. Igrači su podijeljeni po divizijama te se prvo igraju dva polufinala koje slijedi finale. Svaka momčad sastavljena je od 11 igrača, a u regularnom vremenu će se igrati 4-na-4. Ukoliko utakmica ode u produžetak, igrat će se 3-na-3.

Ovo je četvrta sezona je Medvjedi imaju svog predstavnika na All Star utakmici. U Bratislavi su bili Kurtis Foster i Jonathan Cheechoo, u Sočiju Pascal Pelletier, a prošle sezone u Moskvi bio je Milan Jurčina.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti