Novost 24.10.2016

Šareni kokteli u Brlogu

Zahvaljujući ''Ružičastim koktelima'' Brlog još jednom obojan u ružičasto u borbi protiv raka dojke

Na posljednjoj domaćoj utakmici u listopadu navijači Medveščaka još jednom su pokazali svoje veliko srce i uživajući u osvježavajućim koktelima koje je spremala ekipa iz Nekić Barology Cocktail Studia, pomogli su borbi protiv raka dojke.

Za unos malo boje na tribine i skladnih okusa na nepca svih prisutnih pobrinuo se Zvonimir Lovrenčić, nekadašnji hokejaš Medveščaka, a danas iskusan i vrhunski koktel majstor, član tima Nekić Barology, uz pomoć spretnih barmena u predvorju Ledene dvorane.

"Pozitivno smo iznenađeni i prezadovoljni uspjehom akcije. Saša Lovrenščak i ja smo krenuli u projekt jer smo iskreno željeli nekako pomoći svim oboljelima i skrenuti pažnju na važnost brige za zdravlje. Oduševljeni smo odazivom i reakcijom ljudi", izjavio je Lovrenčić.

A u spremanju kreativnih kombinacija pridružili su se, najprije sramežljivo promatrajući, a kasnije gotovo majstorski miješajući sastojke i određujući omjere, i hokejaši Medveščaka, Bobby Butler, Tom Zanoški, Niko Hovinen i Ilja Arkalov.

Akcija se pokazala kao pravi pogodak, a pripremljeno je oko 1000 koktela. Stvorena je pozitivna atmosfera, barmeni su uživali miješaući koktele na zahtjev, naši hokejaši naučili su nešto novo, a svi zajedno pridonijeli su borbi protiv raka dojke. Navijači, uvijek spremni pomoći, priključiti se humanitarnim akcijama i isprobati nešto novo, spremno odazvali i pokazali da je zdravlje ono najvrijednije što imamo.

Ovime je uspješno zaključen još jedan Ružičasti listopad u Brlogu, a ne zaboravite, briga za zdravlje ne počinje i završava s (Ružičastim) listopadom već traje svih 365 dana u godini.

Photo: Igor Šoban/Pixsell

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti