Novost 25.07.2017

Službena izjava kluba: Derek Smith

Donosimo službenu izjavu Kluba na objavu vezano uz bivšeg igrača Medveščaka Dereka Smitha:

Neugodno smo iznenađeni rezultatima dopinškog testa našeg bivšeg igrača Dereka Smitha osobito zbog toga što je u vrijeme testiranja još uvijek bio naš igrač čime je prekršio klupski pravilnik. Klupska tijela razmotrit će detaljnije cjelokupnu situaciju te će se poduzeti sve disciplinske mjere kojima ovakvo neodgovorno ponašanje igrača podliježe iz razloga što je u trenutku testiranja bio aktivan igrač prve momčadi. Stajalište kluba na ovu temu svima je vrlo poznato – KHL Medveščak Zagreb ima nultu toleranciju prema ovakvim postupcima, a što je i jasno propisano klupskim pravilnikom.

Derek Smith više nije igrač naše momčadi te mu ugovor neće biti produžen, osobito ne nakon  službeno potvrđenih rezultata dopinškog testa. Klub će i dalje od svojih igrača izričito zahtijevati da se pridržavaju klupskog pravilnika koji također uključuje temu, točnije strogu zabranu dopinga i konzumaciju nedozvoljenih štetnih supstanci. Sport mora biti i ostati čist te predstavljati sportski zdrav način života, a ovakvi slučajevi bit će strogo kažnjavani. Klub na ovu temu, u ovome trenutku nema i neće davati dodatne komentare i izjave.

KHL Medeveščak Zagreb - Odjel komunikacija

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti