Novost 10.12.2016

Sretan rođendan čuvarima djece i djetinjstva!

Velikih 70 godina UNICEFA

Prije točno 70 godina, 11. prosinca 1946. rođena je agencija čija će glavna zadaća biti doprinositi dobrobiti djece svijeta. Od te sudbonosne odluke, UNICEF je pomogao milijunima djece da prežive i izgrade svoje potencijale.

Bilo u ratom pogođenim područjima, bilo u miru, svojim kampanjama UNICEF je oduvijek promicao prava djece i poticao na stvaranje kvalitetnije i pozitivnije okoline u kojoj se nesmetano mogu razvijati od najranijeg djetinjstva do adolescencije.

 

 

Medveščak i UNICEF veže snažno prijateljstvo stvoreno kroz uspješne projekte u kampanjama, prošlim i sadašnjim, koje su stvorile brojne lijepe uspomene. Zagrebački Medvjedi ponosni su što su imali priliku dati svoj doprinos i pridonijeti stvaranju boljeg svijeta za djecu - našu budućnost.

 

 

Povodom ove velike obljetnice, UNICEF će još jednom Muzej iluzija u Zagrebu pretvoriti u Muzej realnosti koji će na tjedan dana “oživjeti” nerijetko potresnu stvarnost u kojoj žive mnoga djeca u svijetu. Uz Zagreb, Muzej realnosti svoja vrata otvorit će i u Zadru i Ljubljani.

 

 

Našim dragim prijateljima i čuvarima djece u UNICEF-u čestitamo 70. rođendan!

KHL Medveščak Zagreb

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti