Novost 22.09.2016

Trči za tim Medveščak, tim sa srcem!

Priključi se timu Medveščak u nedjelju, 25. rujna na „Terry Fox Run“ trci na zagrebačkom Jarunu

Dok naši igrači zaključuju turneju po Rusiji, pozivamo sve da ove nedjelje, 25. rujna sudjeluju na tradicinalnoj „Terry Fox Run“ trci i trče za tim Medveščak, tim sa srcem!

Da biste postali dio tim Medveščaka i podržali ovu međunarodnu manifestaciju, sve što trebate jest prijaviti se na  info@medvescak.com prije same trke te poslati dokaz o sudjelovanju.

Za svakog člana tima Medveščak, klub će uplatiti donaciju, a ove godine sva prikupljena sredstva idu Institutu Ruđer Bošković za istraživanje nastanka raka dojke.

Trka se održava na zagrebačkom Jarunu, sa startom na košarkaškom terenu na Malom jezeru. Program započinje u 14 sati, a trka u 16 sati i trči se jedan krug oko jezera u dužini od 6.3 km. Po završetku svi trkači dobivaju certifikat o sudjelovanju.

Ove nedjelje trči za tim Medveščak, tim sa srcem i ne zaboravi poslati dokaz o sudjelovanju jer cilj trke je skupiti sredstva za istraživanje raka.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti