Novost 13.01.2017

Ulaznicu 'plati' jaknom za drugoga

Medveščak se ponovno priključio akciji Portala dobrote

Veliki val hladnoće zapljusnuo je Hrvatsku, a najugroženiji su ponovno oni koji imaju najmanje. Da im trenutno barem nekako olakša situaciju, energična ekipa udruge Portal dobrote, čiju su akciju 'Da niti jedno dijete u Hrvatskoj ne bude gladno' Medvjedi podržali 2014. i 2015. osiguravši sa svojim navijačima i partnerima nekoliko tisuća dnevnih obroka za hrvatske učenike, pokrenula je inicijativu 'Jakna za drugoga'.

„Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna. Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče“, poručili su iz udruge prilikom pokretanja akcije koja se iz Zagreba proširila na ostatak Hrvatske.

Zagrebački Medvjedi priključili su se akciji u petak, a podržat će ju i sutra kada se imate priliku uključiti.

Ideja je jednostavna, dobrim djelom možete 'kupiti' ulaznice za sutrašnju domaću utakmicu Medveščaka koja se u Domu sportova protiv Jugre iz Hanti-Mansijska (17.01., 19h).

Donesite zimski kaput ili jaknu; ili šal, kapu i rukavice; ili tople cipele i tople zimske čarapre u očuvanom stanju na blagajnu Doma sportova i dobit ćete dvije (besplatne) ulaznice za utakmicu.

Ukoliko već imate ulaznice, možete odabrati neku drugu domaću KHL utakmicu do kraja sezone za koju želite ulaznice.

Naravno, bez obzira na ulaznice, pozivamo sve navijače da podrže akciju naših partnera Portal dobrote i pregledaju svoje ormare postoji li u njima spomenuta odjeća koju više ne nose te postanu dijelom jedne lijepe tople priče.

Za kraj valja podsjetiti kako ovo nije prvi puta da će Brlog Medvjeda sudjelovati u ovakvoj akciji. Istu akciju Medvjedi su provodili i prije prikupljajući zimske jakne i kapute za korisnike doma za beskućnike.

Medvjedi zahvaljuju od srca svima koji su proteklih dana sudjelovali u ovogodišnjoj akciji 'Jakna za drugoga' Portala dobrote.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti