Novost 05.09.2016

Zagrebački Medvjedi i Citroën kreću u novu KHL avanturu

Citroën C-Elysée Medveščak PureTech 82 od 81.900 kn

Citroën i hokejaši KHL Medveščak nastavljaju uspješnu sportsku priču. Zagrebački Medvjedi napadaju novu KHL sezonu u automobilima marke Citroën i kreću u nove sportske pobjede.

Za ljubitelje hokeja i automobila marke, Citroën u ponudi ima specijalnu seriju Medveščak s odličnim omjerom cijene i opreme. Specijalna serija Medveščak u ponudi je na modelima Citroën C-Elysée, C4, C4 Picasso i Grand C4 Picasso.

Citroën u rujnu stavlja naglasak na Citroën C-Elysée Medveščak, obiteljsku limuzinu koja je u ponudi  s iznimno štedljivim benzinskim PureTech motorom, bogatom serijskom opremom i velikim prtljažnikom. Kreirana je i više nego atraktivna ponuda u kojoj je Citroën C-Elysée Medveščak PureTech 82 u ponudi po iznimno pristupačnih 81.900 kn i 4 godine jamstva uz Citroën Financiranje.

Zagrebački Medvjedi u velikom su stilu otvorili domaću KHL sezonu s trećom pobjedom u nizu  u susretu sa Sočijem. Vjerni navijači na tribinama imali su priliku uočiti logo marke Citroën na ledu Doma Sportova.

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti