KLUB HOKEJA NA LEDU
ICE HOCKEY CLUB
MEDVEŠČAKMLADI
KHL Medveščak Mladi // KHL
Facebook Instagram YouTube Twitter

Medveščak na BUS-u

Novost 09.03.2017.
Medveščak na BUS-u

Da su biznis i sport usko povezani, nije novost. Kao niti da Medveščak svojim djelovanjem stalno i iznova vrhunski sport spaja s poslovnim svijetom. Ove subote Medveščak će podržati udrugu Hrvatska studentska asocijacija koja organizira konferenciju Business u sportu (BUS) s ciljem spajanja studenata i mladih s uspješnim pojedincima iz svijeta sporta i sportskog biznisa.

U cjelodnevnom događanju sudionici će iz prve ruke kroz predavanja i interaktivne panele čuti pozadine uspješnih sportskih priča, uvidjeti poslovnu pozadinu sportskih karijera i, nadaju se organizatori, pronaći inspiraciju i motivaciju za ostvarenje i izgradnju vlastitih karijera.

U radu konferencije sudjelovat će i Ranko Vučinić, direktor komunikacija i marketinga KHL Medveščak koji će zajedno s brojnim sportskim i marketinškim stručnjacima, poslovnim ljudima te sadašnjim i bivšim sportašima podijeliti svoja iskustva i te konkretno govoriti o načinima populariziranja manje popularnih sportova.

Ususret svom sudjelovanju na BUS konferenciji Ranko Vučinić odgovorio je na nekoliko pitanja o svom radu, profesiji sportskog menadžera i komunikacijama u sportu općenito. Intervju pročitajte OVDJE.

BUS se održava u subotu, 11. ožujka u Kongresnoj dvorani Ekonomskog fakulteta u Zagrebu s početkom u 10 sati.

Više informacija o konferenciji doznajte na njihovim Facebok stranicama.


Top