Novost 24.03.2017

Sezonske ulaznice u prodaji od 1. travnja

1. travnja počinje prodaja sezonskih ulaznica za sezonu 2017./2018., a kao i do sada odvijat će se u nekoliko etapa. Prednost kao i uvijek imaju dosadašnji pretplatnici.

Planiranje iduće, 2017./18. hokejske sezone KHL MEDVEŠČAK počelo je. Shodno tome, u prodaju kreću sezonske ulaznice za sezonu 2017./2018. Kao i prethodnih godina, prodaja će se odvijati u nekoliko Etapa od kojih će prve dvije biti namijenjene isključivo dosadašnjim sezonskim pretplatnicima.

ETAPA 1: 'MJESTO ZA MJESTO' 01.04. - 06.05.2017.

- namijenjena je postojećim sezonskim pretplatnicima koji zakupljuju, odnosno produžuju pretplatu za svoje postojeće sezonsko mjesto

ETAPA 2: 'MJESTO ZA NOVO MJESTO' + 'DODATNO MJESTO' 09.05. - 03.06.2017.

- namijenjena je postojećim sezonskim pretplatnicima koji žele promijeniti svoje mjesto i/ili dokupiti dodatnu sezonsku ulaznicu po povlaštenim cijenama

ETAPA 3: 'SLOBODNA PRODAJA' od 05.06.2017.

- slobodna prodaja preostalih sezonskih mjesta koja nisu zakupljena u ETAPI 1 i ETAPI 2

CJENIK SEZONSKIH PRETPLATA  za prve 3 etape podaje.

Cijene sezonskih ulaznica formirane su u tri cjenovna razreda:

  • Cijena za pretplatnike kojima će ovo biti 1. PRETPLATNIČKA SEZONA* , odnosi se na prodaju pretplata u ETAPI 3 koja započinje 5. lipnja, detalji prodaje kao i prodajna mjesta bit će naknadno objavljeni
  • Cijena za pretplatnike kojima je ovo sveukupno 2., 3., 4., 5. ili 6. PRETPLATNIČKA SEZONA, odnosi se na prodaju pretplata u ETAPI 1 i ETAPI 2 koje traju od 1. travnja do 3. lipnja; Napomena: Pretplatničke sezone ne moraju biti u nizu (sezona za sezonom), broj pretplata odnosi se na sveukupne sezone pretplata KHL MEDVEŠČAK Zagreb
  • Cijena za pretplatnike kojima je ovo sveukupno 7., 8. ili 9. PRETPLATNIČKA SEZONA, odnosi se na prodaju pretplata u ETAPI 1 i ETAPI 2 koje traju od 1. travnja do 3. lipnja;

Napomena: Pretplatničke sezone ne moraju biti u nizu (sezona za sezonom), broj pretplata odnosi se na sveukupne sezone pretplata KHL MEDVEŠČAK Zagreb

Sezonske pretplate moguće je kupiti na slijedeći način:

I. OSOBNO NA GLAVNOJ BLAGAJNI DOMA SPORTOVA

Uz predočenje sezonske iskaznice za sezonu 2016./17. iznos sezonske ulaznice možete platiti gotovinom ili karticama na glvanoj blagajni Doma sportova u sljedećem radnom vremenu:

UTORKOM od 12:00 – 15:00 sati;

ČETVRTKOM od 17:00 – 20:00 sati;

SUBOTOM od 10:00 – 13:00 sati.

Prilikom kupnje, za svaku uplaćenu sezonsku ulaznicu bit će potrebno navesti puno ime i prezime vlasnika sezonske ulaznice za pojedino mjesto u dvorani te predočiti postojeću sezonsku ulaznicu ili osobni dokument.

Plaćanje karticama i na rate moguće je isključivo sljedećim karticama: PBZ Maestro i PBZ VISA tekućih računa te American Express karticom, na sljedeće načine:

  • Za iznose od 400 do 999 kn, na dvije (2) rate
  • Za iznose od 1000 do 1999 kn, na četiri (4) rate
  • Za iznose iznad 2000 kn na šest (6) rata

II. ONLINE

- BANKOVNOM UPLATOM NA ŽIRO-RAČUN KLUBA

Na e-mail adresu seasonclub@medvescak.com pošaljite zahtjev za kupnju/produženje sezonske ulaznice s navedenim:

  • imenom i prezimenom VLASNIKA  pojedinog sezonskog mjesta
  • navedenom tribinom, redom i sjedalom te napomenom o kategoriji sezonske pretplate uz pojedino sezonsko mjesto (odrasla/teen/dječja)
  • ukoliko se ulaznice kupuju u paketu, navesti paket u kojem se ulaznice kupuju (npr. 1 odrasla + 1 odrasla ili 2 odrasle + 1 dječja)

Primjer:

Ivan Ivić

A/3/52 – odrasla

Ivana Ivić

A/3/53 – odrasla

Paket 1OD + 1OD

Molimo Vas da navedete točna mjesta te vlasnike svake pojedine ulaznice. Nakon poslanog zahtjeva zaprimit ćete podatke za uplatu. Uplatu je potrebno izvršiti do kraja Etape u kojoj pretplatnik zakupljuje svoje mjesto, a pretplata postaje aktivna nakon zaprimljene uplate. Molimo Vas da potvrdu o izvršenoj uplati pošaljete na seasonclub@medvescak.com .

Ukoliko pretplatnik ne izvrši uplatu do kraja etape, njegova sezonska mjesta bit će ponuđena u daljnju prodaju u Etapi 2, odnosno u slobodnu prodaju u  Etapi 3.

Detaljne informacije o slobodnoj kupovini (Etapa 3 i više) i uvjetima kupovine u navedenim Etapama bit će naknadno objavljeni.

Svi sezonski pretplatnici koji su svoje pretplate produžili u Etapi 1 i Etapi 2 bit će naknadno obaviješteni o preuzimanju/dostavi svojih sezonskih iskaznica, svakako prije početka sezone 2017./18..

 

UTAKMICE I DOGAĐAJI U ORGANIZACIJI KHL MEDVEŠČAK ZAGREB MJESTA SU NULTE TOLERANCIJE NA NASILJE I DISKRIMINACIJU! HVALA NA PODRŠCI.
 WEB DIZAJN iDEA STUDIO
COPYRIGHT (c) 2018 KHL MEDVEŠČAK ZAGREB. ALL RIGHTS RESERVED. Zaštita privatnosti