Zaštita privatnosti

Službena stranica www.medvescak.com u vlasništvu je KHL Medveščak Zagreb i svako kopiranje (dijela ili u cijelosti) neovisno o formatu (tekstu, fotografiji ili video sadržaju) bez dobivanja dozvole za korištenje isključivo od strane KHL Medveščak Zagreb je strogo zabranjeno i podložno tužbi.

Na www.medvescak.com se nalaze linkovi na društvene mreže kao što su Facebook, Twitter, Pinterest, Instagram..., koji se mogu prepoznati po logu navedenih kompanija i istaknutom natpisu ''Službeni profil / Official''. Klikom na linkove preglednik će korisnika automatski odvesti na željenu društvenu mrežu.  KHL Medveščak Zagreb nema nikakvu kontrolu pa tako niti odgovornost za sadržaj unutar tih društvenih mreža kao niti bilo kojih drugih internet stranica do kojih se može doći preko veza (linkova) sa www.medvescak.com .

KHL Medveščak Zagreb koristi tehničke i organizacijske sigurnosne mjere kako bi zaštitio podatke koje kontrolira protiv slučajne ili namjerne manipulacije, uništenja, gubitka ili protiv pristupa neovlaštenih osoba.

KHL Medveščak Zagreb poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala.
KHL Medveščak Zagreb se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila portala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.
Za više informacija kontaktirati web@medvescak.com .